Δεν σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της η Svitolina

 
Elina Svitolina
Elina Svitolina © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 - 18:25

Παρότι άλλαξε το όνομά της στα social media, η Elina Svitolina ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει επίσημα το όνομά της τουλάχιστον ως το τέλος της καριέρας της και εξήγησε το λόγο που δεν θα το κάνει.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, τόσο η Elina Svitolina, όσο και ο Gael Monfils, ταξίδεψαν στο Τόκιο για να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στους πρώτους της αγώνες μετά τον γάμο, η Svitolina είδε μερικά media να την αναφέρουν ως Elina Monfils, πιθανότατα επειδη η ίδια άλλαξε το όνομά της στις επίσημες σελίδες της στα social media. Όπως όμως ενημέρωσε, λύνοντας την όποια παρεξήγηση, δεν άλλαξε επίσημα - και ούτε πρόκειται να το κάνει - το πατρικό της όνομα.

"Δεν ξέρω γιατί άλλαξαν το επίθετό μου, ίσως είδαν ότι το άλλαξα στα social media. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως Svitolina, μέχρι το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας. Θα αλλάξω το όνομά μου μόνο όταν ολοκληρωθεί η καριέρα μου", είπε η Svitolina σύμφωνα με το BTU.

"Έχω πολλές επιτυχίες με αυτό το όνομα και ο κόσμος με γνωρίζει ως Svitolina. Επίσης ο πατέρας μου θα αναστατωνόταν αν άλλαζα το επίθετό μου και έπαιζα ως Monfils. Είμαι περήφανη που είμαι Svitolina και η καριέρα μου στο τένις θα συνδέεται πάντα μ' αυτό το επίθετο", πρόσθεσε η 26χρονη Ουκρανή.

H Svitolina κέρδισε τη Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων με 5-7, 6-3, 6-4 και προκρίθηκε για δεύτερη διαδοχική Ολυμπιάδα στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Camila Giorgi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots