Κέρδισε και τη Svitolina η Rybakina (vids)

 
Κέρδισε και τη Svitolina η Rybakina (vids)
© ️Philippe Montigny / FFT
tn team Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 - 14:07

H Elena Rybakina κέρδισε και την Elina Svitolina με 2-0 σετ και προκρίθηκε χωρίς να χάσει σετ στα προημιτελικά του Roland Garros. Στον πρώτο της Grand Slam προημιτελικό η Jasmine Paolini.

Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Elena Rybakina, η οποία "εξουδετέρωσε" την Elina Svitolina με 6-4, 6-3 σε 69 μόλις λεπτά και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Είχε τον έλεγχο και στα δυο σετ που παίχτηκαν η Rybakina, που τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και 23 αβίαστα λάθη. Έκανε το 4 στα 4 χωρίς να έχει χαμένο σετ, ενώ καμία από τις 4 αναμετρήσεις της δεν κράτησε πάνω από 73 λεπτά!

H Rybakina θα βρεθεί για 2η φορά στα προημιτελικά του Roland Garros, μετά το 2021, όταν είχε ηττηθεί σ' αυτή τη φάση από την Anastasia Pavlyuchenkova.

Φέτος παίζει πολύ καλά και έχει υψηλές πιθανότητες να προχωρήσει περισσότερο. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Jasmine Paolini, που κέρδισε την Elina Avanesyan με 4-6, 6-0, 6-1.

Αντέδρασε εξαιρετικά μετά το χαμένο 1ο σετ η 28χρονη Ιταλίδα, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της και θα βρεθεί για 1η φορά στα προημιτελικά ενός Grand Slam τουρνουά. Αν κάνει και την ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση και μπει στα ημιτελικά, θα εξασφαλίσει και την πρώτη της είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots