Θετικό ποδαρικό για Swiatek και Paolini (vids)

 
Θετικό ποδαρικό για Swiatek και Paolini (vids)
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 15:09

H Iga Swiatek και η Jasmine Paolini ήταν οι πρώτες νικήτριες στα ταμπλό του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Με βροχή ξεκίνησε το τουρνουά στο Παρίσι.

Οι Swiatek και Paolini επιβεβαίωσαν τους τίτλους των φαβορί στις πρεμιέρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπαιξαν στα δυο μεγάλα γήπεδα με κλειστή την οροφή, την ώρα που η δράση σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχει ξεκινήσει, εξαιτίας της βροχής. Γι' αυτό και θα καθυστερήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά, αν και εφόσον γίνει τελικά σήμερα.

Στο Philippe Chatrier, η κορυφαία παίκτρια του πλανήτη, Swiatek, έκαμψε την αντίσταση της Irina-Camelia Begu με 6-2, 7-5, σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Η 22χρονη Πολωνή, η οποία στους πρώτους της Ολυμπιακούς αποκλείστηκε πολύ νωρίς όμως τώρα είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό, βρήκε αντίσταση στο 2ο σετ, στο οποίο βρέθηκε πίσω μέχρι και με 3-5. Πέρασε όμως στην αντεπίθεση την πιο κρίσιμη στιγμή και απέφυγε το 3ο σετ, κερδίζοντας τα 4 επόμενα games. 

Στον 2ο γύρο η Πολωνή θα αντιμετωπίσει μια εκ των Nadia Podoroska και Diane Parry.

Στο Suzanne Lenglen η φορμαρισμένη και φιναλίστ στα δυο τελευταία Grand Slams, Jasmine Paolini, επιβλήθηκε μιας άλλης Ρουμάνας, της Ana Bogdan, με 7-5, 6-3. Η Ιταλίδα θα περιμένει την αναμέτρηση της Magda Linette με την Mirra Andreeva, δυο παικτριών που αμφότερες κέρδισαν τίτλο χθες, για να μάθει την επόμενη αντίπαλό της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots