ATP
Del Potro: "Έκλαψα με το χρυσό του Djokovic"

 
Del Potro: "Έκλαψα με το χρυσό του Djokovic"
© USTA
tn team Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 11:32

Ο Juan Martin Del Porto αποκάλυψε πως όταν ο Novak Djokovic κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έκλαψε για πρώτη φορά σε έναν αγώνα άλλου παίκτη.

"Με συγκίνησε τη μέρα του τελικού, όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Ήταν η πρώτη φορά που έκλαιγα για έναν αγώνα τένις", είπε ο Del Potro για τον Djokovic, έναν από τους ανθρώπους με τον οποίο ήταν πολύ κοντά στα αποδυτήρια όλα αυτά τα χρόνια.

"Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, με συγκίνησε πολύ επειδή ήξερα πόσο πολύ ήθελε αυτό το μετάλλιο. Πριν αρχίσει το τουρνουά, θυμάμαι πως ανέβασε ένα βίντεο που περνούσε δίπλα από τα μετάλλια και έκανε μια πλάκα για το ότι θα το κέρδιζε. Το έκανε πραγματικότητα!"

Ο Del Potro πάντως είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης που καθυστέρησε τόσο το χρυσό για τον Djokovic. Τον είχε κερδίσει σε δυο συνεχόμενες ολυμπιάδες: στο Ρίο το 2016 τον απέκλεισε από τον 1ο γύρο, ενώ στο Λονδίνο το 2012 του είχε στερήσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού τον είχε κερδίσει στο ματς της 3ης θέσης.

"Με κέρδισε δυο φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με είχε κερδίσει και στο Λονδίνο. Είναι αλήθεια πως ο Delpo είναι η νέμεσις μου σ' αυτό το τουρνουά, ο δήμιος μου", είπε αστειευόμενος ο Djokovic.

"Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου ήταν η νίκη μου απέναντί σου στο Ρίο το 2016", τον συμπλήρωσε ο Del Potro, που μοιράστηκε πολύ όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στο Arthur Ashe με τον Nole και έκλεισαν μαζί να παίξουν και έναν φιλικό αγώνα στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο του 2024.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots