Roland Garros: "Μιλήσαμε με τον Nadal"

 
Roland Garros: "Μιλήσαμε με τον Nadal"
Roland Garros: "Μιλήσαμε με τον Nadal"
tennisnews team Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 6:29

To Roland Garros αρνήθηκε τις κατηγορίες πως δεν επικοινώνησε με κανέναν παίκτη πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει τη μεταφορά του τουρνουά για τον Σεπτέμβριο, αποκαλύπτοντας πως επικοινώνησε με τον 12 φορές πρωταθλητή, Rafael Nadal.

Το Roland Garros έβγαλε μια ανακοίνωση-βόμβα την Τρίτη, μέσα από την οποία γνωστοποίησε στους περισσότερους - παίκτες και διοργανωτές - πως θα διοργανώσει το φετινό τουρνουά από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή 4 μήνες μετά την κανονική του ημερομηνία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το Laver Cup και ξεκινάει μόλις μια εβδομάδα μετά το US Open.

"Είναι δύσκολη, αλλά υπεύθυνη απόφαση. Γνωρίζουμε τι είναι πιο σημαντικό, αλλά είμαστε δεσμευμένοι στο να διοργανώσουμε το τουρνουά. Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μερικών παικτών και της ΑΤΡ. Ο Guy Forget (διευθυντής του τουρνουά) τηλεφώνησε στον (Rafael) Nadal, που γνώριζε για την απόφαση", δήλωσε ο πρόεδρος της FFT, Bernard Giudicelli, σε συνέντευξή του στη L'Equipe.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ATP 250 τουρνουά της Chengdu - ένα τουρνουά που πλέον συμπίπτει η ημερομηνία του με το Roland Garros - με τη δήλωση αυτή η FFT έδειξε ακόμα μεγαλύτερη ασέβεια: "Αυτό δείχνει μεγαλύτερη ασέβεια. Ελπίζω οι παίκτες να ενωθούν και να δώσουν στο Roland Garros την απάντηση που του αξίζει γι' αυτή την υπεροψία", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots