ATP
Fils: "Όνειρό μου να αντιμετωπίσω τον Rafa στο Roland Garros"

 
Fils: "Όνειρό μου να αντιμετωπίσω τον Rafa στο Roland Garros"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 - 12:03

Ο 19χρονος Arthur Fils αποκάλυψε μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Next Gen ATP Finals, πως ένα από τα πράγματα που τον παρακινούν στο tour, είναι το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal στο Roland Garros.

Ο Arthur Fils είχε έναν λόγο παραπάνω να χαρεί, όταν έμαθε πως ο Rafael Nadal θα επιστρέψει στο tour το 2024 και θα αγωνιστεί στα τουρνουά της Αυστραλίας.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του για τη L' Equipe, ένα από τα όνειρα του νεαρού Γάλλου τενίστα είναι να παίξει απέναντι στον Ισπανό θρύλο στο Βασίλειό του, το Roland Garros, όπου βεβαίως είναι παράλληλα και στην πατρίδα του. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι και στον τελικό της διοργάνωσης.

"Ίσως όχι στον 1ο γύρο, αλλά αν ήταν στον τελικό του Roland Garros θα ήταν τρομερό. Αν καταφέρω να τον κερδίσω στο Roland Garros στα 19 μου, θα ήταν πολύ ωραίο", είπε συγκεκριμένα ο Fils.

Μετά και τη νίκη του επί του Luca Van Assche με 3-1 σετ στην Τζέντα, ο Fils προκρίθηκε στον τελικό του Next Gen ATP Finals όντας αήττητος (4-0) και θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:00GR, COSMOTE SPORT 6HD) τον επίσης αήττητο Hamad Medjedovic για τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots