Συναγερμός στο Roland Garros: 15 θετικά τεστ

 
Συναγερμός στο Roland Garros: 15 θετικά τεστ
Roland Garros / FFT
tennisnews team Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:41

Ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ, που αν επιβεβαιωθεί θα φέρει τα πάνω κάτω στο Grand Slam του Παρισιού, του οποίου τα προκριματικά ξεκινούν αύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ισπανικής Marca, από τα πρώτα τεστ που έγιναν στο Roland Garros υπήρξαν αρκετά θετικά, μπορεί και 15, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τουλάχιστον 4 από αυτά είναι τεστ που σχετίζονται άμεσα με παίκτες και συγκεκριμένα αναφέρονται τα ονόματα των Denis Istomin και Ernesto Escobedo, καθώς και αυτά των Pedja Krstin και Bernabe Zapata, που βρέθηκαν θετικοί οι προπονητές τους. Μυστηριωδώς, τα ονόματα και των τεσσάρων παικτών εξαφανίστηκαν από το ταμπλό των προκριματικών σήμερα.

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του Damir Dzumhur, που είναι ήδη γνωστή, καθώς ο Βόσνιος ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως ο προπονητής του, Petar Popovic, είναι θετικός, γι' αυτό το λόγο και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παρισινό Grand Slam.

Θυμίζουμε πως το Roland Garros, που επίσημα ξεκινάει την Κυριακή (27 Σεπτεμβρίου), αλλά τα προκριματικά θα ξεκινήσουν αύριο, είναι το πρώτο Grand Slam που θα κάνει προκριματικούς αγώνες, καθώς και το πρώτο μεγάλο τουρνουά που θα έχει να διαχειριστεί προσέλευση θεατών - έως 5.000 την ημέρα σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα - μετά την εξάμηνη αναστολή του tour εξαιτίας της πανδημίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots