Επιβεβαιώνει τα κρούσματα το Roland Garros

 
Roland Garros
Roland Garros Corinne Dubreuil / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:20

Το Roland Garros επιβεβαίωσε πως βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στους ελέγχους που έγιναν με μια ανακοίνωση που κάνει λόγο για τουλάχιστον 5 παίκτες μέχρι στιγμής που αποσύρθηκαν από το τουρνουά.

Όπως αποκάλυψε χθες δημοσίευμα της ισπανικής Marca, βρέθηκαν 15 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στα εκατοντάδες τεστ που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες, για τις ετοιμασίες του προκριματικού τουρνουά του Roland Garros.

"H διεύθυνση του Roland Garros επιβεβαιώνει πως 2 παίκτες που θα αγωνιζόντουσαν στο προκριματικό τουρνουά, έχουν κάνει το τεστ και ήταν θετικοί στον Covid-19, ενώ τρεις άλλοι παίκτες είχαν κρούσμα μεταξύ των προπονητών τους", επιβεβαιώνει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

"Σε συμφωνία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι 5 παίκτες δε θα αγωνιστούν στο προκριματικό τουρνουά και θα μπουν σε καραντίνα για μια περίοδο 7 ημερών. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 900 τεστ από την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου."

Θυμίζουμε πως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Marca, οι παίκτες αυτοί είναι οι Denis Istomin (είναι θετικός ο ίδιος), Ernesto Escobedo (είναι θετικός ο ίδιος), ο Pedja Krstin (είναι θετικός ο προπονητής του) και ο Bernabe Zapata (είναι θετικός ο προπονητής του), ενώ o Damir Dzumhur είναι σίγουρα ένας από τους 5, καθώς ανακοίνωσε ο ίδιος ότι ήταν θετικός ο προπονητής του και απέσυρε τη συμμετοχή του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots