Το Roland Garros επιβεβαιώνει για 1.000 θεατές

 
Philippe Chatrier
Philippe Chatrier C.Guibbaud / FFT⁣
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:17

Λιγότερη από 3% θα είναι τελικά η πληρότητα στα γήπεδα του Roland Garros, που ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα πως ο αριθμός των φιλάθλων ανά ημέρα δε θα ξεπερνά τους 1.000.

"Ακολουθώντας της ανακοινώσεις που έγιναν από της κυβερνητικές αρχές, 1.000 θεατές θα επιτρέπονται στους χώρους του Roland Garros καθημερινά. Αυτό το όριο ισχύει για έναν χώρο 12 εκταρίων με 16 γήπεδα και ισοδυναμεί με το 1/35 του συνηθισμένου αριθμού θεατών που είχαμε την 1η εβδομάδα των τουρνουά των προηγούμενων χρόνων", ανέφερε η ανακοίνωση του Roland Garros, αποσαφηνίζοντας και πως στον αριθμό δεν συμπεριλαμβάνονται τα άτομα που δουλεύουν για το τουρνουά, οι παίκτες και οι ομάδες τους. 

Θυμίζουμε πως η είδηση κυκλοφορούσε στα γαλλικά media από την Τετάρτη και το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαίωσε το σενάριο αυτό και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Jean Castex, με δηλώσεις του στη γαλλική τηλεόραση.

Όσον αφορά τους κατόχους εισιτηρίων, καθώς θυμίζουμε πως το Roland Garros είχε ανακοινώσει πρώτα την παρουσία 11.500 θεατών, μετά έπεσε στους 5.000 και τελικά στους 1.000, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους χίλιους τυχερούς και στους υπόλοιπους θα επιστραφούν τα χρήματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots