Το Roland Garros στην ΕΡΤ και στο ERTFLIX (vid)

 
To Roland Garros στην ΕΡΤ
To Roland Garros στην ΕΡΤ
tennisnews team Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:22

Για ακόμα μια χρονιά, το Roland Garros θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση, καθώς και από την υβριδική πλατφόρμα ERTFLIX, στην οποία μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε τους αγώνες που θα παρακολουθήσετε!

Και φέτος οι αγώνες του Roland Garros θα είναι διαθέσιμοι σε όλους μέσω της δημόσιας τηλεόρασης. Από την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το Grand Slam του Παρισιού, το ΕΡΤ Sports HD θα γεμίσει το πρόγραμμά του με αγώνες από το τουρνουά, ενώ θα υπάρχουν πολλές παράλληλες μεταδόσεις για να επιλέξετε εσείς ποιους αγώνες θα παρακολουθήσετε, μέσω της υβριδικής πλαρφότμας του ERTFLIX.

Στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία είναι προσβάσιμη σε υπολογιστές, smart τηλεόρασεις, iOS και Android, θα δημιουργηθούν τρια νέα κανάλια, τα ΕΡΤ Sports 1, EPT Sports 2 και EPT Sports 3, τα οποία θα καλύψουν όλους τους αγώνες από τα τρια μεγάλα γήπεδα του Roland Garros, Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen και Simonne Mathieu αντίστοιχα.

Εννοείται πως ζωντανά θα μεταδοθούν οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, ανεξάρτητα από τα γήπεδα στα οποία θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots