Πως μπορείτε να δείτε τρια γήπεδα RG στην ΕΡΤ

 
ERTFLIX
ERTFLIX
tennisnews team Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:17

Πως μπορείτε να δείτε όλους τους αγώνες από τα τρια μεγάλα γήπεδα του Roland Garros, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των αγώνων του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Η ΕΡΤ μεταδίδει για μια ακόμα χρονιά το Roland Garros, ενώ μέσω της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας της ERTFLIX, δίνει τη δυνατότητα επιλογής του αγώνα που θα παρακολουθήσετε, έχοντας παράλληλη μετάδοση με τα τρια μεγάλα γήπεδα του Roland Garros, το Philippe Chatrier, το Suzanne Lenglen και το Simonne Mathieu.

Οι αγώνες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη μεταδίδονται ανεξάρτητα από το γήπεδο που γίνονται στον τηλεοπτικό σταθμό ERT SPORTS HD, που είναι επίσης διαθέσιμος και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Από υπολογιστή μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σ' αυτόν τον σύνδεσμο, από iOS και Android, δηλαδή κινητό, tablet ή Smart TV, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο App Store ή στο Google Play να ανοίξετε το MENU πάνω αριστερά και να μεταβείτε στο τμήμα LIVE, για να επιλέξετε το ERT SPORTS HD LIVE.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να συνδεθείτε οποιαδήποτε στιγμή και με τα τρια μεγάλα γήπεδα του Roland Garros, μέσω των τριών νέων θέσεων που δημιουργήθηκαν στο ERTFLIX ειδικά για το παρισινό Grand Slam. Το ERT SPORTS 1 μεταδίδει τους αγώνες του Philippe Chatrier, το ERT SPORTS 2 του Suzanne Lenglen και το ERT SPORTS 3 του Simonne Mathieu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots