Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Rafa Nadal
Rafa Nadal Nicolas Gouhier / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - 22:06

Την πρόκριση στον μεταξύ τους πολυαναμενόμενο ημιτελικό θα διεκδικήσουν αύριο οι Rafael Nadal και Dominic Thiem, ενάντια στους Jannik Sinner και Diego Schwartzman αντίστοιχα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης. 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Roland Garros, με τους πρώτους προημιτελικούς σε άνδρες και γυναίκες να διεξάγονται την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου. Και οι 5 αγώνες της ημέρας θα γίνουν στο Philippe Chatrier, πιθανότατα με κλειστή την οροφή.

Ο πρώτος θα αρχίσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας και θα είναι αυτός ανάμεσα στην Ons Jabeur και στην Danielle Collins, ένας αγώνας που εκκρεμεί για τον 4ο γύρο του γυναικείου ταμπλό. Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Elina Svitolina με τη Nadia Podoroska, για την προημιτελική φάση.

Στις 16:00 περίπου το απόγευμα, ο Dominic Thiem θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά για 5η διαδοχική χρονιά, απέναντι στον φορμαρισμένο και πάντα υπολογίσιμο Diego Schwartzman.

Αργότερα, δυο από τις μεγάλες εκπλήξεις του γυναικείου τουρνουά, η 19χρονη Iga Swiatek και η προερχόμενη από τα προκριματικά Martina Trevisan, θα αναμετρηθούν στον σημαντικότερο αγώνα που έδωσαν ποτέ αμφότερες, με φόντο μια θέση στην τελική 4άδα.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει ο κάτοχος 12 Roland Garros τίτλων, Rafael Nadal, ο οποίος θα διεκδικήσει το δικό του εισιτήριο για την 4άδα απέναντι στον 19χρονο Jannik Sinner, που κάνει το τουρνουά της ζωής του και δεν έχει τίποτα να χάσει.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ΕΡΤ Sports HD, το ERTFLIX (ΕΡΤ Sports 1) και το Eurosport

Το πρόγραμμα της Τρίτης (05/10):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00):
1) Ons Jabeur [30] v Danielle Collins
2) Elina Svitolina [3] v Nadia Podoroska [Q]
3) Diego Schwartzman [12] v Dominic Thiem [3]
4) Iga Swiatek v Martina Trevisan [Q]
5) Jannik Sinner v Rafael Nadal [2]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots