Τσιτσιπάς: "Πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου (vids)

 
Τσιτσιπάς: "Πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου (vids)
tn team Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 - 18:34

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι του απέναντι στον Pablo Carreno Busta, που τον έστειλε στα προημιτελικά του Roland Garros.

"Πήγε καλά για μένα, ένιωθα καλά στο court, οι τακτικές μου λειτούργησαν και ένιωσα άνετα. Παρόλο που έχασα λίγα drop shot και θα χρειαζόμουν λίγο το δικό σου άγγιγμα σε εκείνα τα σημεία", είπε ο Τσιτσιπάς στον Fabrice Santoro αστειευόμενος, κατά τη διάρκεια της on-court συνέντευξης που παραχώρησε στο Philippe Chatrier.

"Σε γενικές γραμμές ένιωθα πολύ καλά, το σερβίς μου δούλεψε καλά, πίεσα με τα χτυπήματά μου και αυτό με βοήθησε να πάρω τη νίκη. Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον Pablo γιατί έχουμε παίξει άλλες δυο φορές και πάντα χρειάζεται να βγάλω το καλύτερό μου παιχνίδι όταν τον αντιμετωπίζω."

Στη συνέχεια ο Santoro ρώτησε τον Στέφανο για το πως καταφέρνει να μπαίνει σε παιχνίδια με πολύ διαφορετικούς αντιπάλους, όπως οι Jeremy Chardy, John Isner και Carreno Busta, έχοντας πάντα το κατάλληλο πλάνο παιχνιδιού.

"Είναι τυχαίο", απάντησε αστειευόμενος ο Στέφανος, κάνοντας όλο το γήπεδο να γελάσει. "Έχω μια καλή ομάδα που βρίσκεται εκεί 24/7, όποτε χρειάζομαι κάτι είναι εκεί για να μου παρέχουν την καλύτερη βοήθεια. Όποτε χρειάζεται μου παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων που αυτό το box δεν είναι άδειο και που έχω τους σωστούς ανθρώπους στην ομάδα μου."


Λίγο αργότερα, στη συνέντευξή του για τη δημόσια τηλεόραση, ο Στέφανος μίλησε για το 3ο σετ, στο οποίο έχανε με 1-4 αλλά κατάφερε να το γυρίσει: "Έλειπε λίγο προσοχή εκεί πέρα, άρχισαν να πέφτουν τα ποσοστά στο πρώτο σερβίς γι' αυτό και δέχτηκα το break σε εκείνο το σημείο. Αλλά κατάφερα κι έκανα το comeback, έδειξε ότι είμαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Το 3ο σετ ήταν πολύ σημαντικό στο να μπορέσω να μείνω εκεί και να μην το αφήσω να κατρακυλήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου και με τον τρόπο που ένιωσα μέσα στο γήπεδο, ήταν πολύ κοντά το παιχνίδι μου στο να είναι εξαιρετικό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots