Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης
©Philippe Montigny / FFT
tn team Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 - 5:55

Βραδινός θα είναι ο μεγάλος αγώνας μεταξύ του Novak Djokovic και του Rafael Nadal, ενώ νωρίτερα θα προηγηθεί ο προημιτελικός του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev. Δείτε το πρόγραμμα της Τρίτης.

Στη μια το μεσημέρι θα ξεκινήσει αύριο η δράση στο Philippe Chatrier, όπου θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον γι' αυτή τη 10η μέρα του φετινού Roland Garros.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει ο αγώνας της Leylah Fernandez με την Martina Trevisan, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας της Coco Gauff με τη Sloane Stephens.

Τρίτος στο πρόγραμμα είναι ο αγώνας του Alexander Zverev με τον Carlos Alcaraz, σε έναν επαναληπτικό του τελικού της Μαδρίτης και στην πρώτη τους αναμέτρηση που θα είναι σε best-of-five.

Το βράδυ, στις 21:45 ώρα Ελλάδας, θα γίνει η "τιτανομαχία" του Novak Djokovic με τον Rafael Nadal. Θα είναι η 59η συνάντηση των δυο τους στο tour, με τον Djokovic να προηγείται με 30-28 στις νίκες.

Ο Djokovic προέρχεται από ένα σερί 9 διαδοχικών νικών στο tour, ενώ τρέχει και ένα σερί 11 νικών στα γήπεδα του Roland Garros, όπου πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας και τον Nadal με 3-1 σετ στα ημιτελικά. Ο Rafa σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά του, ποτέ όμως δεν μπορείς να τον ξεγράψεις σ' αυτό το τουρνουά, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλητής 13 φορές.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (31/05):

Philippe Chatrier:
13:00 Martina Trevisan v. Leylah Fernandez [17] Eurosport 1
15:00 Coco Gauff [18] v. Sloane Stephens Eurosport 1
17:00 Alexander Zverev [3] v. Carlos Alcaraz [6] Eurosport 1
21:45 Novak Djokovic [1] v. Rafael Nadal [5] Eurosport 1

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots