Djokovic: Το μυστηριώδες αντικείμενο που έβαλε στο σώμα του και το τρολάρισμα στους δημοσιογράφους (vid)

 
Djokovic: Το μυστηριώδες αντικείμενο που έβαλε στο σώμα του και το τρολάρισμα στους δημοσιογράφους (vid)
tn team Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 - 15:42

Ο Novak Djokovic κίνησε για μια ακόμα φορά την περιέργεια όλων, όταν ο τηλεοπτικός φακός τον "έπιασε" να τοποθετεί ένα μυστηριώδες αντικείμενο στο στήθος του. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους περί τίνος πρόκειται, ο Σέρβος τους τρόλαρε, λέγοντας πως θέλει να μοιάσει στον... Iron Man.

Μετά από το 1ο σετ της χθεσινής του αναμέτρησης με τον Marton Fucsovics, ένα σετ που πλησίασε τα 90 λεπτά και ήταν εξαντλητικό, ο Djokovic παρέλαβε από την ομάδα του ένα μικροσκοπικό αντικείμενο και το κόλλησε με τέιπ στο στήθος του.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε αυτή τη στιγμή και οι σχολιαστές του Tennis Channel αστειεύτηκαν, πως μπορεί να έχει κάτι να κάνει με τον ήρωα της Marvel, Iron Man.

O Djokovic, ο οποίος συχνά γίνεται θύμα θεωριών συνωμοσίας γύρω από τα σκευάσματα που παίρνει από την ομάδα του κατά τη διάρκεια των αγώνων και έχει κατηγορηθεί ανυπόστατα ουκ ολίγες φορές για ντόπινγκ, τρόλαρε τους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το τι ήταν αυτό το μικροσκοπικό αντικείμενο.

Ενδεχομένως και να του είχαν ήδη πει για το σχόλιο στο Tennis Channel, αφού ανέφερε και εκείνος τον Iron Man: "Όταν ήμουν μικρό παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να του μοιάζω. Η ομάδα μου χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία για να αποδώσω στο court και αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν αυτό, δεν θα βρισκόμουν εδώ!"

Το τι ήταν αυτό που κόλλησε πάντως στο σώμα του ο Nole παραμένει άγνωστο, με μια θεωρία να υποστηρίζει ότι ήταν ένας μικρός μαγνήτης, προκειμένου να εφαρμόσει μαγνητική θεραπεία, μια μέθοδο που ανήκει στο φάσμα της εναλλακτικής ιατρικής και της ψευτοεπιστήμης.

Θα μπορούσε επίσης να πρόκειται και για μια ακόμα προκατάληψη, δηλαδή να ήταν απλώς κάποιο γούρι, όπως πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν, ενώ δεν αποκλείεται να ήταν και ένα... πείραμα του Djokovic, για να δει πόσοι θα "τσιμπήσουν" και πως θα παρουσιαστεί το όλο θέμα από τα δυτικά media, με τα οποία είχε ανέκαθεν μια σχέση αγάπης-μίσους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots