Varillas για Djokovic: "Θα είναι ένας εναντίον ενός"

 
Juan Pablo Varillas
Juan Pablo Varillas © Sandrine Thesillat / Panoramic
tn team Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - 15:44

O Juan Pablo Varillas, κέρδισε τον Hubert Hurkacz στα 5 σετ και έγραψε ιστορία για το Περού στο Roland Garros.

Ο Varillas πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του το βράδυ της Παρασκευής, κερδίζοντας τον Hurkacz με 3-6, 6-3, 7-6 (3), 4-6, 6-2.

Αύριο, αναμφίβολα στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του μέχρι τώρα, θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic για τον 4ο γύρο του παρισινού major.

Θα γίνει ο 1ος Περουβιανός που θα παίξει σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης από το 1994. Να σημειωθεί, ακόμα, πως αυτό είναι μόλις το 2ο Grand Slam της καριέρας του στο οποίο αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό και το 1ο στο οποίο πετυχαίνει νίκη.

Όταν ρωτήθηκε για το ματς με τον Nole, o 27χρονος Περουβιανός, Νο.94 στον κόσμο, είπε πως το έμαθε από την on-court συνέντευξη, καθώς και πως αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να δίνει σημασία σε φαβορί και outsider.

"Δεν το ήξερα, το έμαθα στη συνέντευξη έξω στο court. Δεν βλέπω ποτέ την κλήρωση, μόνο με ποιον θα παίξω. Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον Djokovic, ίσως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Θα προσπαθήσω να κερδίσω, θα είναι φανταστικό μετά από μια φοβερή εβδομάδα. Όταν βγαίνω έξω στο γήπεδο πάντα πιστεύω ότι είναι 50-50. Είναι ένας εναντίον ενός."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots