Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© AI/Reuters/Panoramic
tennisnews team Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 - 6:27

Το μεγάλο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Carlos Alcaraz, καθώς και ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Karen Khachanov ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Roland Garros. Δείτε το αναλυτικά.

Στο night session, στις 21:15 ώρα Ελλάδας, τοποθετήθηκε το μεγάλο ματς της ημέρας στο Roland Garros, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Carlos Alcaraz.

Θα είναι η 5η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Alcaraz να διατηρεί το απόλυτο απέναντι στον Τσιτσιπά, με 4-0 νίκες. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν στον τελικό της Βαρκελώνης πριν από 1,5 μήνα περίπου, όπου ο Ισπανός είχε επικρατήσει με 2-0 σετ.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η δράση στο Philippe Chatrier, με τον πρώτο προημιτελικό του γυναικείου ταμπλό, μεταξύ της Karolina Muchova και της Anastasia Pavlyuchenkova. Στη συνέχεια θα γίνει και ο δεύτερος, ανάμεσα στην Aryna Sabalenka και την Elina Svitolina

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Novak Djokovic, που θα διεκδικήσει την 8η διαδοχική νίκη του απέναντι στον Karen Khachanov και την 45η πρόκρισή του σε ημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης στην καριέρα του.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (06/06):

Philippe Chatrier:
12:00 Karolina Muchova v. Anastasia Pavlyuchenkova Eurosport 1
14:00 Elina Svitolina v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport 1
16:00 Novak Djokovic [3] v. Karen Khachanov [11] Eurosport 1
21:15 Carlos Alcaraz [1] v. Stefanos Tsitsipas [5] Eurosport 1

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots