Coric: "Ήμουν πολύ τυχερός" (vid)

 
Borna Coric
Borna Coric Eurosport
tennisnews team Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 - 9:04

Μετά την απίθανη ανατροπή που τον έστειλε στον 4ο γύρο του US Open, o Borna Coric δε δίστασε να πει ότι ο παράγοντας της τύχης ήταν πολύ σημαντικός για να φτάσει σ' αυτό το σημείο.

"Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω πως ήμουν πολύ τυχερός. Στο 5-4 (στο 4ο σετ) ήταν μπροστά με 40-0 και ήταν καθαρή τύχη που έμεινα στο ματς. Έκανα κάποιες απίστευτες επιστροφές και στάθηκα τυχερός", είπε ο Coric, που για 2ο συνεχόμενο ματς χρειάστηκε να παίξει 5 σετ.

 

Αφού ανέτρεψε με τον απίστευτο αυτό τρόπο το 4ο σετ, ακολούθησε μια μεγάλη μάχη και στο 5ο σετ, στο οποίο ο Coric επέστρεψε από break πίσω, το έστειλε στο tie-break και εκεί προηγήθηκε με 6-3, για να εκμεταλλευτεί το 2ο match point του.

"Ξέρω πως είναι (να είσαι με match point πίσω), δεν είναι εύκολο. Είχε 5-6 χαμένα match point και ήξερα πως θα ήταν εύκολο για εκείνον, οπότε προσπάθησα να κρατήσω τη μπάλα στο court και να τον κάνω να παίξει όσες περισσότερες μπάλες μπορούσα", πρόσθεσε ο Κροάτης, στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε μετά από τον αγώνα.

Το ματς ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μια το βράδυ στη Νέα Υόρκη, γι' αυτό και κανείς από τους δυο παίκτες δεν παραχώρησαν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου αργότερα.

Στον 4ο γύρο του US Open, o Coric θα αντιμετωπίσει τον Jordan Thompson, στην προσπάθειά του να μπει για πρώτη φορά σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots