US Open: Η κλήρωση για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

 
US Open: Η κλήρωση για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
tn team Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 23:10

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του US Open, όπου θα αγωνιστούν η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Πρώτη αγωνίζεται η Παπαμιχαήλ, την Τρίτη.

Η Παπαμιχαήλ θα έχει δύσκολο έργο από την πρεμιέρα της, στο ντεμπούτο της σε μια Grand Slam διοργάνωση, καθώς θα αντιμετωπίσει την Μεξικανή Renata Zarazua, που βρίσκεται στο Νο.14 του ταμπλό και στο Νο.120 της παγκόσμιας κατάταξης.

Βίντεο από τη χθεσινή προπόνηση της Παπαμιχαήλ στο US Open: 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Despi (@despipapamichail)

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη, 4ος κατά σειρά στο Court 15 (ο πρώτος αρχίζει στις 18:00 ώρα Ελλάδας), συνεπώς θα ξεκινήσει πιθανότατα μετά τα μεσάνυκτα στην Ελλάδα.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Despi (@despipapamichail)

Η Γραμματικοπούλου, η οποία θα επιστρέψει στο US Open μετά από 2 χρόνια και συνολικά θα παίξει την Τετάρτη και θα είναι η 4η φορά στην καριέρα της στα προκριματικά του νεοϋορκέζικου Grand Slam. Θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Ιταλίδα Lucia Bronzetti, που είναι επίσης μια πολύ δυνατή παίκτρια και βρίσκεται στο Νο.172 της παγκόσμιας κατάταξης.

Να σημειωθεί πως η Γραμματικοπούλου δεν έχει προκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του US Open. Την καλύτερη προσπάθειά της σε ένα Grand Slam την είχε κάνει στο Roland Garrso το 2019, όπου είχε φτάσει στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Αναλυτικά η κλήρωση του προκριματικού ταμπλό των γυναικών

Το πρόγραμμα της Τρίτης (24/08)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots