Η χαριτωμένη στιγμή του Στέφανου με μικρό δημοσιογράφο (vid)

 
Η χαριτωμένη στιγμή του Στέφανου με μικρό δημοσιογράφο (vid)
tn team Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 9:12

Η τελευταία ερώτηση που δέχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου για φέτος στο US Open ήταν από έναν πιτσιρικά, τον "νεότερο δημοσιογράφο με τον οποίο μίλησε ποτέ του", όπως είπε. Η χαριτωμένη στιγμή και η ερώτηση για το... κούρεμα του Έλληνα τενίστα.

"Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ", είπε ο Στέφανος μόλις είδε στο monitor τον Rex, που έκανε την τελευταία ερώτηση στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου του 23χρονου Έλληνα τενίστα στο US Open.

Ο Rex, ρώτησε τον Στέφανο ποιος έκοβε τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια του lockdown και αν συστήνει τις υπηρεσίες του, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

"Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου", απάντησε ο Στέφανος, που έκανε στη συνέχεια στον Rex την ίδια ερώτηση.

"Με κούρευε ο πατέρας μου, δεν ήταν καλά", είπε γελώντας ο Rex και ο Στεφ έκλεισε την ευχάριστη συνομιλία: "Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots