Γραμματικοπούλου στο ΤΝ: "Πάντα πίστευα στον εαυτό μου"

 
Γραμματικοπούλου στο ΤΝ: "Πάντα πίστευα στον εαυτό μου"
tn team Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 15:18

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη της και την πρόκριση στον 2ο γύρο του US Open, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μίλησε για τη σκληρή δουλειά που της έδωσε αυτοπεποίθηση και την πίστη που είχε πάντα στον εαυτό της.

"Η σκληρή δουλειά που έκανα από πριν με βοήθησε να έχω αυτοπεποίθηση. Επίσης η πολύ καλή στρατηγική με βοήθησε να κλείσω γρήγορα το ματς. Απόλαυσα κάθε στιγμή που ήμουν στο γήπεδο και βέβαια είμαι πολύ περήφανη που έχουμε 3 Έλληνες στο τουρνουά!" είπε η Γραμματικοπούλου, σε επικοινωνία που είχε με το tennisnews.gr μετά την αναμέτρησή της με την Anna Blinkova στo US Open.

Η 24χρονη Ελληνίδα κέρδισε τη Ρωσίδα, Νο.82 στον κόσμο, με το εντυπωσιακό 6-3, 6-2, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του US Open. Αυτή ήταν η πρώτη της αναμέτρηση σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και τη συνδύασε με την 4η Top 100 νίκη της καριέρας της.

Την Τετάρτη, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam την Elise Mertens, No.16 στην παγκόσμια κατάταξη.

"Δε φοβάμαι με όποια και να παίξω, κάθε ματς είναι διαφορετικό και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αρκεί να είσαι έτοιμος, να έχεις καλό πλάνο για τον αγώνα και αυτοπεποίθηση. Πάντα είχα στόχους και πίστευα στον εαυτό μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots