Στο πλευρό του Στέφανου ο Opelka

 
Reilly Opelka
Reilly Opelka © Rhea Nall/USTA
tn team Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 - 0:10

O Reilly Opelka καταλαβαίνει απόλυτα τα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά, εξηγώντας πως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, η αλλαγή όλων των ρούχων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και επιπλέον είναι αδύνατο να δέχεται coaching με την επιτήρηση που υπάρχει από τη διοργάνωση.

"Νομίζω πως είναι γελοίο. Καταλαβαίνω ότι παίρνει δημοσιότητα, επειδή το τένις είναι βαρετό και τα media του τένις είναι απαίσια. Έχει ζέστη και υγρασία, τα media που δεν έχουν πατήσει σε γήπεδο τένις ποτέ δε θα άντεχαν ούτε 30 λεπτά σ' αυτές τις συνθήκες. Το άθλημα μας είναι πολύ απαιτητικό για το σώμα. Τα παπούτσια μου στάζουν, τρέχουν ιδρώτα. Μετά από 2 σετ, όπου πίνουμε πολλά υγρά, πρέπει να πάμε στην τουαλέτα. Το να αλλάξω κάλτσες, παπούτσια, μπλούζα, όλα, θα πάρει περίπου 5-6 λεπτά και πρέπει να διανύσω και μια απόσταση από και προς το court", είπε ο Αμερικανός, μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Soon-woo Kwon.

"Δεν ξέρω τον Τσιτσιπά, δεν ξέρω την κατάστασή του. Αμφιβάλλω όμως ότι δέχεται coaching. Σήμερα δεν μπορούσα ούτε να πάρω την τσάντα μου. Τους έλεγα πως όλα τα ρούχα μου ήταν εκεί και ελάτε αν θέλετε να δείτε. Δεν μου αρέσει το coaching, δεν είμαι υπέρ στο να έχουμε coaching, αλλά πάω στα αποδυτήρια γιατί πρέπει να αλλάξω, λόγω ζέστης και υγρασίας. Αν ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, τότε δεν έχουν περάσει ούτε μια μέρα ενός επαγγελματία αθλητή, ή δεν την έχουν πλησιάσει καν", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots