Djokovic: "Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή" (vid)

 
Djokovic: "Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή" (vid)
tn team Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 1:58

Για πρώτη φορά στην καριέρα του είχε τόσο μεγάλη στήριξη από το κοινό σε έναν μεγάλο τελικό ο Novak Djokovic, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ξέσπασε σε δάκρυα και ευχαρίστησε τον κόσμο της Νέας Υόρκης στην απονομή.

"Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στον Daniil. Εκπληκτικό. Εκπληκτικός αγώνας, εκπληκτικό τουρνουά. Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει έναν Grand Slam τίτλο, είσαι εσύ. Μπράβο! Συγχαρητήρια και στην ομάδα σου, έχεις μια εκπληκτική ομάδα. Είστε από τους καλύτερους τύπους στο tour, τα πηγαίνουμε πολύ καλά, σου εύχομαι να κατακτήσεις πολλά ακόμα Grand Slams και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι σ' αυτή τη θέση στο μέλλον ξανά" είπε στο ξεκίνημα του λόγου του ο Djokovic, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ξεχωριστό κοινό, που τον έκανε να νιώσει χαρά, ακόμα και με αυτό το αποτέλεσμα.

"Είχα οραματιστεί και τις δυο περιπτώσεις, νίκης ή ήττας, στις οποίες θα στεκόμουν εδώ μπροστά σας και θα μιλούσα. Θα ήθελα να πω ότι απόψε, παρόλο που δεν κέρδισα τον αγώνα, νιώθω πως είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί εσείς με κάνατε να νιώσω πολύ ξεχωριστά στο court. Αγγίξατε την ψυχή μου, ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι στη Νέα Υόρκη, σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, για όλα όσα κάνατε για μένα απόψε. Σας αγαπώ και θα σας δω ξανά σύντομα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots