US Open: Πάνω από 9 εκ. Βρετανοί είδαν τον τελικό της Raducanu

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Darren Carroll / USTA
tn team Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:45

Περισσότεροι άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό των γυναικών από τον τελικό των ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία οι τηλεθεατές του τελικού της Raducanu ξεπέρασαν τα 9 εκατομμύρια!

Το φετινό τουρνουά των γυναικών στο US Open είχε μια ιστορία βγαλμένη από παραμύθι, με τις δυο ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, τη 18χρονη Emma Raducanu και τη 19χρονη Leylah Fernandez να φτάνουν μέχρι τον τελικό, όπου η Raducanu επικράτησε με 2-0 σετ.

Στη Μεγάλη Βρετανία και στο Channel 4 που μετέδωσε τον αγώνα, η ιστορική νίκη της Raducanu έφτασε τους 9,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, που είδαν τη 18χρονη να σηκώνει το πρώτο Grand Slam σε γυναίκες για τη χώρα από το 1977.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ESPN, που μετέδωσε το τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε πως τον εν λόγω αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από τον τελικό των ανδρών.

Συγκεκριμένα, ο τελικός των γυναικών έφτασε τους 3,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ αυτός των ανδρών, όπου ο Novak Djokovic διεκδικούσε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα κέρδιζε όλα τα Grand Slams στην ίδια σεζόν, είχε 2,7 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots