Δεν συνεχίζουν στο διπλό οι αδερφές Williams (vid)

 
Δεν συνεχίζουν στο διπλό οι αδερφές Williams (vid)
© USTA
tn team Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:06

Την τελευταία τους αναμέτρηση στο διπλό έδωσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Venus και Serena Williams, αφού ηττήθηκαν από τις Linda Noskova και Lucie Hradecka και δεν θα συνεχίσουν στο ταμπλό του US Open.

Το θρυλικό δίδυμο των Williams δεν θα βρίσκεται στην επόμενη φάση του US Open, καθώς ηττήθηκε από το τσέχικό δίδυμο των Noskova και Hradecka με 7-6 (5), 6-4.

Η Serena και Venus, πρωταθλήτριες σε 14 Grand Slams τουρνουά μαζί στα διπλά και 2 φορές νικήτριες στο US Open (1999, 2009), είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο ματς, αλλά έχασαν 2 set points στο 10ο game του 1ου σετ.

Οι Noskova και Hradecka άντεξαν, υπερασπίστηκαν το σερβίς τους και αργότερα έστειλαν το σετ στο tie-break, όπου επέστρεψαν από το 3-5 και με 4 συνεχόμενους πόντους το κατέκτησαν με 7-5.

Μετά απ' αυτό οι Τσέχες έκαναν και το break για να περάσουν μπροστά με 3-0 και να αποκτήσουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Παρότι κατάφεραν να επιστρέψουν στο σετ και να ισοφαρίσουν σε 4-4, οι αδερφές Williams δεν μπόρεσαν να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, αφού στο 10ο game οι Noskova και Hradecka έκαναν νέο break και πήραν το 2ο σετ με 6-4.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί στο διπλό σε επίσημη αναμέτρηση η Serena με τη Venus, αφού αυτό είναι το τελευταίο τουρνουά της Serena στο tour.

Η πολύ σπουδαία πρωταθλήτρια, κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων, έχει πλέον μόνο το μονό, όπου θα παίξει απόψε για τον 3ο γύρο, απέναντι στην Ajla Tomljanovic, στις 02:00 ώρα Ελλάδας στο Arthur Ashe Stadium.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots