Bublik για Thiem: "Κουράστηκα να δίνω τις καριέρες πίσω σε ανάπηρους" (vid)

 
Bublik για Thiem: "Κουράστηκα να δίνω τις καριέρες πίσω σε ανάπηρους" (vid)
© MikeLawrence/USTA
tn team Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 9:04

Η απαράδεκτη ατάκα του Alexander Bublik για τον Dominic Thiem, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους αναμέτρησης στο US Open. Η απάντηση του Αυστριακού.

"Έχω κουραστεί να δίνω τις καριέρες πίσω σε ανάπηρους", ακούστηκε να λέει ο Bublik στα ρώσικα, για κακή του τύχη όμως το συγκεκριμένο σχόλιο μεταφράστηκε και έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media.

Ο Bublik ηττήθηκε από τον Thiem με 3-0 σετ, σε μια πολύ ενθαρρυντική νίκη για τον Αυστριακό, που παλεύει να βρει τον καλό του εαυτό τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, ο Καζάκος τενίστας έχει ηττηθεί φέτος και από τους Gael Monfils και Stan Wawrinka (δυο φορές), γι' αυτό και έκανε το συγκεκριμένο -τραγικό- σχόλιο.

Ο Thiem ενημερώθηκε για το συμβάν στη συνέντευξη Τύπου και είχε τις επιφυλάξεις του, λέγοντας πολύ καλοπροαίρετα ότι μπορεί να έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση. Ο δημοσιογράφος επέμεινε και τότε ο Αυστριακός σχολίασε: "Από σεβασμό και μόνο δεν πρέπει να λες κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην το εννοούσε έτσι, δεν ξέρω τι να πω."

Υπήρξαν πάντως και κάποια σχόλια φιλάθλων που έδωσαν ελαφρυντικά στον Bublik, λέγοντας πως όντως μπορεί να ακούστηκε χειρότερο στη μετάφραση και ο Καζάκος να ήθελε να αναφερθεί σε "τραυματισμένους" και όχι... "ανάπηρους" τενίστες. Όπως και να 'χει, θα έπρεπε να έχει αποφύγει το απρεπές σχόλιο, το οποίο μάλιστα έκανε δημόσια και την ώρα που είχε απέναντί του τον συνάδελφό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots