Τσιτσιπάς: "Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Μαρκ" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Μαρκ" (vid)
© Pete Staples/USTA
tn team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 0:11

Η συνεργασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μαρκ Φιλιππούση έκλεισε μετά και τη σημερινή ήττα του Τσιτσιπά από τον Dominic Stricker, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Έλληνας τενίστας.

Αν και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της ήττας και του πρόωρου αποκλεισμού από το US Open, είναι γεγονός πως το "πείραμα" με τον Φιλιππούση ως βασικό προπονητή του και τον πατέρα του μακριά, δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο.

Στις δηλώσεις που έκανε στα ελληνικά για το Eurosport, o Στέφανος επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως η συνεργασία του με τον Φιλιππούση προς το παρόν δεν θα συνεχιστεί, ενώ προανήγγειλε και την επιστροφή του Απόστολου Τσιτσιπά στο τιμ.

"Η ιδέα να φέρω τον Μαρκ στην ομάδα μου ήταν δική μου. Με βοήθησε όσο μπορούσε, η συνεργασία μας έκλεισε εδώ γι' αυτό το καλοκαίρι, όπως είχαμε αποφασίσει. Από δω και πέρα συνεχίζω με το δικό μου τιμ, που είμαστε μαζί τα τελευταία 6-7 χρόνια και αποτελεί και τον πατέρα μου."

Όσο για την επόμενη μέρα, ο Έλληνας πρωταθλητής, που έχει υποχωρήσει στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, είπε: "Εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω να παίζω καλά όπως ξεκίνησα τη χρονιά και να τελειώσω τη χρονιά με υψηλότερη βαθμολογία απ' ότι τώρα, γιατί τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει πολύ. Μπορεί να μην έχω πολλούς πόντους να υπερασπιστώ και αυτή η εβδομάδα ήταν ευκαιρία, αλλά έχουμε κι άλλα πολλά μπροστά και εύχομαι η προετοιμασία να πάει καλά και το τένις μου να ανεβεί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots