Η κλήρωση της Σάκκαρη στο US Open

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο US Open
© Andrew Ong/USTA
tn team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 19:23

Τη Yafan Wang από την Κίνα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο US Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μπορεί να "συγκρουστεί" από νωρίς με την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Barbora Krejcikova, αλλά και με την υπερασπίστρια του τίτλου, Coco Gauff. Αναλυτικά η κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα παίξει στον 1ο γύρο του US Open απέναντι στην Κινέζα Wang, Νο.78 στον κόσμο. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Diane Parry και Xiyu Wang.

Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Victoria Azarenka, Νο.20 στο ταμπλό, από την οποία έχει χάσει 4 φορές σε ισάριθμες συναντήσεις, ενώ στον 4ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την πρωταθλήτρια του προηγούμενου Grand Slam, του Wimbledon, Barbora Krejcikova.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο τμήμα του ταμπλό είναι και η φορμαρισμένη Paula Badosa, η οποία θα παίξει στον 1ο γύρο με τη Viktorija Golubic, αν προκριθεί με μια εκ των Martina Trevisan και Taylor Townsend στον 2ο γύρο και στον 3ο γύρο έχει πιθανή "σύγκρουση" με την Krejcikova.

Στα προημιτελικά, Σάκκαρη, Krejcikova, Azarenka και Badosa, εχουν πιθανή αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια και Νο.3 στο ταμπλό, Coco Gauff, που με τη σειρά της μπορεί να πέσει πάνω στην Elina Svitolina στον 3ο γύρο και στην Emma Navarro στον 4ο γύρο.

Στα ημιτελικά η Gauff διασταυρώνεται με τις Aryna Sabalenka και Qinwen Zheng, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται βεβαίως κορυφαία, Iga Swiatek, η οποία έχει πιθανή αντίπαλο στα προημιτελικά την φορμαρισμένη Jessica Pegula και στα ημιτελικά τις Elena Rybakina και Jasmine Paolini.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Pegula [6]
[4] Rybakina - Paolini [5]
[8] Krejcikova - Gauff [3]
[7] Zheng - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots