Ασταμάτητος ο Medvedev! (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Darren Carroll/USTA
tn team Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:05

O Daniil Medvedev έχασε μόλις 4 games από τον Nuno Borges και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση για τους "8" του US Open.

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο US Open o Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του Borges με 6-0, 6-1, 6-3 σε λιγότερο από 2 ώρες στο Arthur Ashe Stadium.

O 28χρονος Ρώσος είχε 21 winners και 20 αβίαστα λάθη, λιγότερα από τα μισά από τον αντίπαλό του, που σταμάτησε στα 51 λάθη. Κατάφερε επίσης να φτάσει 8 φορές στο break, έχοντας μάλιστα και 8 χαμένες ευκαιρίες, ενώ στο δικό του σερβίς έσβησε τα 4 από τα 5 break points που αντιμετώπισε.

Στα 2 πρώτα σετ έχασε μόνο ένα game, ενώ στο 3ο υπέστη για 1η φορά break και βρέθηκε πίσω με 1-2. Ούτε τότε όμως άφησε περιθώρια στο Νο.34 του κόσμου, αφού γρήγορα ανέκαμψε και κέρδισε τα 5 από τα 6 επόμενα games, για να τελειώσει το ματς χωρίς να παίξει άλλο σετ.

Για 5η φορά προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open o Medvedev και για 11η σε ένα Grand Slam. Έχει κερδίσει τους 9 από τους 10 προηγούμενους (9-1), όλους στο US Open (4-0).

Αυτή τη φορά εκτός απροόπτου θα έχει πολύ δύσκολο έργο, σε έναν προημιτελικό που θα μοιάζει με πρόωρο τελικό, αν ο Jannik Sinner επιβεβαιώσει τα προγνωστικά αργότερα απέναντι στον Tommy Paul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots