US Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
US Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© USTA
tn team Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 - 9:19

Με τον πρόωρο τελικό μεταξύ του Jannik Sinner και του Daniil Medvedev να ξεχωρίζει, ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του US Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο αγώνας του Jannik Sinner με τον Daniil Medvedev ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης ημέρας του US Open και θα το ολοκληρώσει, ξεκινώντας γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα (Πέμπτης) ώρα Ελλάδας.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ταμπλό των ανδρών, οι δυο τους είναι αυτή τη στιγμή τα δυο μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μόνο ένας όμως θα συνεχίσει στα ημιτελικά.

Ο Sinner θα διεκδικήσει την πρώτη του είσοδο στα ημιτελικά του US Open και 4η συνολικά σε ένα Grand Slam, ενώ ο πιο έμπειρος Medvedev θα αναζητήσει την 5η του πρόκριση στα 6 τελευταία χρόνια στα ημιτελικά και 10η συνολικά σε ένα major.

Θα είναι η 13η φορά που θα συναντηθούν σε επίσημο παιχνίδι, με τον Medvedev να προηγείται με 7-5 στις νίκες, αλλά τον Sinner να έχει κερδίσει τις 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του, συμπεριλαμβανομένου και του φετινού τελικού του Australian Open, όπου επέστρεψε από το 0-2 σετ!

Στις 02:00 τα ξημερώματα θα αρχίσει η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από τα προημιτελικά των γυναικών, μεταξύ της Iga Swiatek και της Jessica Pegula. Θα είναι η 10η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους, με την Πολωνή να προηγείται με 6-3 στις νίκες.

Νωρίτερα θα γίνουν και τα άλλα δυο παιχνίδια της ημέρας, με τον αγώνα της Karolina Muchova με την Beatriz Haddad Maia να ανοίγει το πρόγραμμα στις 19:00 και το ματς του Jack Draper με τον Alex De Minaur να ακολουθεί.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Beatriz Haddad Maia [22] v. Karolina Muchova Eurosport 1HD
21:00 Jack Draper [25] v. Alex De Minaur [10] Eurosport 1HD
02:00 Iga Swiatek [1] v. Jessica Pegula [6] Eurosport 1HD
04:00 Jannik Sinner [1] v. Daniil Medvedev [5] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots