Ούτε η Halep στο Wimbledon

 
Simona Halep
Simona Halep Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 - 13:08

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Wimbledon, ακόμα ένα πολύ μεγάλο όνομα, η Simona Halep, απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά.

Η Halep είναι η τελευταία πρωταθλήτρια του Wimbledon, αφού κατέκτησε τον τίτλο το 2019 και το 2020 το τουρνουά δεν πραγματοποιήθηκε. Δε θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί ωστόσο τον τίτλο της η Ρουμάνα, η οποία απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή της από το βρετανικό major.

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Championships, καθώς δεν έχω αναρρώσει εντελώς από τον τραυματισμό μου στη γάμπα", ανέφερε η 29χρονη Ρουμάνα.

"Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμη για το Wimbledon. Ήμουν ενθουσιασμένη να παίξω μετά και τις υπέροχες αναμνήσεις που είχα εδώ πριν 2 χρόνια. Δυστυχώς όμως, το σώμα μου δε συνεργάστηκε και θα πρέπει να φυλάξω το συναίσθημα αυτό για την επόμενη χρονιά", πρόσθεσε η Halep, η οποία ταξίδεψε στο Λονδίνο και έκανε λίγες προπονήσεις στα γήπεδα του Wimbledon, πριν πάρει την απόφασή της.

Η Halep τραυματίστηκε στη γάμπα της κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Ρώμης, στα μέσα του Μαΐου. Δε θα μπορούσε να είναι χειρότερο το χρονικό σημείο του τραυματισμού, αφού έχασε το αγαπημένο της Roland Garros και τώρα χάνει και δεύτερο Grand Slam στη σειρά.

"Σας διαβεβαιώνω πως είμαι πολύ απογοητευμένη που αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση. Αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη για μένα, γιατί έχασα τα δυο τελευταία majors. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον και ελπίζω να βγω δυνατότερη ως άνθρωπος και ως αθλήτρια από αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots