Συνεχίζεται αύριο ο αγώνας της Σάκκαρη

 
Συνεχίζεται αύριο ο αγώνας της Σάκκαρη
tn team Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 - 22:44

Μετά το τέλος του 1ου σετ, ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Shelby Rogers διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο, εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας.

Μετά από ένα σετ που έφτασε τα 56 λεπτά σε διάρκεια, η Rogers προηγείται της Σάκκαρη με 7-5 και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα χρειαστεί να κερδίσει 2 σετ στη σειρά απέναντι στην Αμερικανίδα, για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Θα χρειαστεί να το κάνει αύριο, δηλαδή να μπει σε ένα νέο ματς και να κερδίσει με straight sets, καθώς ο αγώνας διακόπηκε λόγω της προχωρημένης ώρας και της περιορισμένης ορατότητας.

UPDATE: Στις 14:30 της Πέμπτης (01/04) θα συνεχιστεί ο αγώνας της Σάκκαρη

Όπως είπαν και στις δυο παίκτριες, θα μπορούσε να συνεχιστεί ακόμα το παιχνίδι για μερικά λεπτά, αλλά έκριναν πως ήταν καλύτερο να διακοπεί πριν αρχίσει το 2ο σετ και όχι στα μισά του. Οι δυο παίκτριες συμφώνησαν και αποχώρησαν από το court.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο μεριές, γι' αυτή τη μια ώρα που παίχτηκε τένις. Η Rogers μπήκε πιο δυνατά και έφτασε κοντά σε ένα double break στο 1-3, 0-30, όμως η Σάκκαρη αντεπιτέθηκε, κράτησε το σερβίς της για το 2-3 και αργότερα έκανε και το break back για το 3-3. Μάλιστα, με love service game πέρασε μπροστά με 4-3, στο δεύτερο προβάδισμά της μετά το 1-0.

Η Rogers δεν τα παράτησε, απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση μετά από ένα γρήγορο κράτημα σερβίς (για το 4-4) και στο 9ο game δόθηκε μεγάλη μάχη, με την Αμερικανίδα να καταφέρει τελικά μετά από 7 ισοπαλίες να κάνει το break. H Rogers χρειάστηκε το 3o break point της, ενώ η Σάκκαρη είχε 5 χαμένα game points σ' αυτό το game.

Η Αμερικανίδα ωστόσο δεν έκλεισε το σετ στο σερβίς της, με τη Σάκκαρη να κάνει το break και να ισοφαρίζει σε 5-5. Ακολούθησε όμως και τρίτο διαδοχικό break, δεύτερο για την Rogers, που πέρασε ξανά μπροστά σε κομβικό σημείο, στο 6-5. Αυτή τη φορά η Αμερικανίδα κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά με το σερβίς της, διαμορφώνοντας το 7-5.

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλη αγωνία με τη Σάκκαρη, που είναι το φαβορί "στα χαρτιά", να έχει αρκετά δύσκολη διαδρομή για να επιβεβαιώσει αυτόν τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots