Ivanisevic για Djokovic: "Είναι σαν τις ταινίες, πρέπει να τον σκοτώσεις 27 φορές και πάλι σηκώνεται!"

 
Ivanisevic για Djokovic: "Είναι σαν τις ταινίες, πρέπει να τον σκοτώσεις 27 φορές και πάλι σηκώνεται!"
© AELTC/Thomas Lovelock
tn team Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 21:21

Ο Goran Ivanisevic περιέγραψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το νέο τεράστιο επίτευγμα του Novak Djokovic, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να μαντέψει που θα σταματήσει, αφού κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος!

"Είναι ανίκητος αυτή τη στιγμή. Είναι όπως στις ταινίες, πρέπει να τον σκοτώσεις 27 φορές και ακόμα σηκώνεται!" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Djokovic, Goran Ivanisevic, στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον τελικό του Wimbledon.

Ο Ivanisevic είναι από τους ανθρώπους που δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στον Djokovic και εδώ και χρόνια έχει εκφράσει την πεποίθησή του πως θα ξεπεράσει τους Roger Federer και Rafael Nadal. Αυτή τη στιγμή, αυτό το σενάριο είναι σίγουρα το επικρατέστερο και ο Κροάτης δεν μπορεί καν να μαντέψει στα πόσα Slams θα σταματήσει ο Novak.

"Δεν ξέρω. Μ' αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να ξέρω. Γίνεται κάθε φορά καλύτερος! Κάθε μέρα είναι καλύτερος. Είναι απίστευτος ανταγωνιστής. Ακόμα και όταν δεν παίζει το καλύτερό του τένις, κερδίζει. Όταν παίζει το καλύτερό του τένις, είναι απίθανο να τον κερδίσεις."

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει το calendar-Year Grand Slam στο US Open, o 49χρονος Κροάτης είπε: "Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να είναι πιθανό να γίνει τον 21ο αιώνα, αλλά είναι πιθανό. Είμαστε Βαλκάνιοι και για τους Βαλκάνιους τα πάντα είναι πιθανά. Όταν κανείς δεν περιμένει τίποτα, δημιουργούμε τα πάντα. Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει και το US Open. Αν το καταφέρει, η ιστορία (για τον GOAT) έχει τελειώσει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots