Covid και ο Bautista Agut!

 
Covid και ο Bautista Agut!
© AELTC
tn team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 14:45

O Roberto Bautista Agut έγινε ο 3ος seeded παίκτης που απέσυρε τη συμμετοχή του από το Wimbledon εξαιτίας θετικού τεστ στον κορωνοϊό. Ο Ισπανός είχε παίξει ήδη έναν αγώνα στο τουρνουά.

Με τα μέτρα σχετικά με τον έλεγχο του κορωνοϊού να είναι πολύ χαλαρά αυτή τη χρονιά στο Wimbledon και την ευθύνη ουσιαστικά να βαραίνει τους παίκτες, που είναι στην ευχέρειά τους το αν θα κάνουν τεστ ή όχι, ο Roberto Bautista Agut έγινε ο 3ος παίκτης που ανακοίνωσε ότι έχει Covid-19, μετά τους Marin Cilic και Matteo Berrettini.

"Σήμερα απέσυρα τη συμμετοχή μου από το Wimbledon. Είμαι θετικός στην Covid-19. Ευτυχώς, τα συμπτώματα που έχω είναι ελαφριά, αλλά πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή απόφαση. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο 34χρονος Ισπανός.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή του με τον Daniel Elahi Galan για τον 3ο γύρο, όπου θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τα δεδομένα πλέον αλλάζουν και ο Κολομβιανός προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon (για 1η φορά στην καριέρα του) με walkover. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Denis Shapovalov, είτε τον Brandon Nakashima.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots