Wimbledon: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Wimbledon: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© AELTC
tennisnews team Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 - 6:27

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τρίτο Grand Slam της χρονιάς και σήμερα θα γίνουν οι πρώτοι προημιτελικοί των μονών, με τον αγώνα του Novak Djokovic με τον Jannik Sinner να ξεχωρίζει. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το ματς του Djokovic με τον Sinner ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης ημέρας του Wimbledon και θα ανοίξει την "αυλαία" στο Centre Court, στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Djokovic, ο οποίος διεκδικεί τον 4ο διαδοχικό τίτλο του στο Wimbledon, 7o συνολικά και 21ο σε Grand Slam διοργάνωση, είναι το μεγάλο φαβορί στο τουρνουά και θα δώσει το πρώτο του πολύ δυνατό τεστ απέναντι στον ταλαντούχο Sinner, που για 2η φορά φέτος μετά την Αυστραλία θα είναι στα προημιτελικά ενός Slam.

Θα είναι η 2η φορά που θα συναντηθούν Djokovic και Sinner, με τον Σέρβο να έχει κερδίσει τον πρώτο τους αγώνα, το 2021 στο Monte-Carlo Masters, με 6-4, 6-2.

Μετά τον αγώνα αυτόν, στο Centre Court θα γίνει η αναμέτρηση της Ons Jabeur, Νο.3 στο ταμπλό και ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, με τη Marie Bouzkova, που βρίσκεται στο Νο.66 της παγκομιας κατάταξης.

Στο Νο.1 Court θα γίνουν δυο ακόμα προημιτελικοί για τα δυο μεγάλα ταμπλό του τουρνουά. Στις 15:00 θα αρχίσει ο πρώτος, που θα είναι ο γερμανικός "εμφύλιος" ανάμεσα στην Tatjana Maria, Νο.103 στον κόσμο, και στην Jule Niemeier, Νο.97. Και για τις δυο είναι η πρώτη παρουσία στην προημιτελική φάση ενός Grand Slam.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του τελευταίου Βρετανού που συνεχίζει στο τουρνουά και πρώτου που παίζει σε έναν προημιτελικό από το 2017, Cameron Norrie, που θα αντιμετωπίσει τον David Goffin, ο οποίος είναι για 2η φορά στους "8" του Wimbledon.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (05/07):

Centre Court (έναρξη πρώτου αγώνα 15:30)
1) Novak Djokovic [1] v. Jannik Sinner [10] NovaSports Prime
2) Marie Bouzkova v. Ons Jabeur [3] NovaSports Prime

No.1 Court (έναρξη πρώτου αγώνα 15:00)
1) Tatjana Maria v. Jule Niemeier NovaSports 2HD
2) David Goffin v. Cameron Norrie [9] NovaSports 2HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots