Δεν συνεχίζει στο Wimbledon η Γραμματικοπούλου

 
Δεν συνεχίζει στο Wimbledon η Γραμματικοπούλου
tn team Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 20:04

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από τη Natalija Stevanovic με 2-0 σετ κι έμεινε εκτός προκριματικών στο Wimbledon.

Για μια ακόμα χρονιά, το Wimbledon ολοκληρώνεται πολύ νωρίς για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ηττήθηκε από τη Σέρβα Natalija Stevanovic με 6-2, 6-1 σε 49 λεπτά.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.164 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν ήταν σε καλό απόγευμα και δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα, που έφυγε πολύ γρήγορα από τα χέρια της. Ολοκλήρωσε το ματς με 11 winners και 31 αβίαστα λάθη, τη στιγμή που η 28χρονη Σέρβα, Νο.223 στον κόσμο, είχε 14 winners και μόλις 6 λάθη!

Είναι η 5η φορά που η Βαλεντίνη αποκλείεται από τον 1ο προκριματικό γύρο στο Wimbledon, σε ισάριθμες παρουσίες της στο τουρνουά. Θυμίζουμε πως στα υπόλοιπα Slams έχει μπει δυο φορές σε κυρίως ταμπλό, στο US Open το 2021 και στο Roland Garros το 2022.

Νωρίτερα σήμερα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε τη Zeynep Sonmez με 6-3, 3-6, 6-4 και μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Oceane Dodin την Τετάρτη.

Στον 2ο γύρο συνεχίζουν επίσης η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis και η Κύπρια Raluca Serban. H Fourlis απέκλεισε την Polina Hercog με 6-3, 4-6, 6-3 και θα παίξει με την Viktoria Hruncakova, ενώ η Serban νίκησε την Leyre Romero Gormaz με 7-5, 6-4 και θα αντιμετωπίσει την Sinja Kraus για μια θέση στην τελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots