Djokovic: "Πεινασμένος για περισσότερα Slams"

 
Djokovic: "Πεινασμένος για περισσότερα Slams"
© AELTC
tn team Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 - 6:30

Ο Novak Djokovic έχει "σπάσει" ήδη το ρεκόρ με τα περισσότερα κερδισμένα Grand Slams στην ιστορία, αυτό όμως δεν τον χαλαρώνει καθόλου και δηλώνει το ίδιο "πεινασμένος" για περισσότερα!

"Δεν αισθάνομαι πιο χαλαρός, ακόμα αισθάνομαι πεινασμένος για επιτυχίες, για περισσότερα Grand Slams, για περισσότερα ρεκόρ", είπε χαρακτηριστικά ο Djokovic, στην χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon.

"Όσο έχω τέτοιο κίνητρο, ξέρω πως θα μπορώ να παίζω στο καλύτερο επίπεδο. Αν αυτό σβήσει, τότε μάλλον θα πρέπει να αντιμετωπίσω διαφορετικές καταστάσεις και να έχω μια διαφορετική προσέγγιση", πρόσθεσε ο 36χρονος Σέρβος.

"Μετά το Roland Garros, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η προετοιμασία στο χορτάρι και το τι πρέπει να κάνω. Η σεζόν στο τένις είναι έτσι που δεν σου δίνει πολύ χρόνο για να σκεφτείς ή για να το απολαύσεις. Εννοείται πως πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου και το απόλαυσα, αλλά δεν ήταν για πολύ."

Εκτός από τον 24ο Grand Slam τίτλο του και 8o στο Wimbledon, o Djokovic προσπαθεί να γίνει και ο πρώτος παίκτης που θα κάνει το calendar-Year Grand Slam, μετά από το 1969 και τον Rod Laver.

"Σίγουρα είμαι πολύ περήφανος για τα 23 Slams, αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που έχω σε ένα Slam σ' αυτό το στάδιο της καριέρας μου, που ακόμα αισθάνομαι καλά το σώμα μου, έχω κίνητρο για να παίζω καλό τένις και πηγαίνω για περισσότερα."

Ο Djokovic θα κάνει την πρεμιέρα του στο Wimbledon τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας στο Centre Court στις 15:30 ώρα Ελλάδας τον Pedro Cachin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots