Το όνειρο της Badosa με τον Τσιτσιπά (vid)

 
Το όνειρο της Badosa με τον Τσιτσιπά (vid)
© AELTC
tn team Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 - 11:52

H Paula Badosa μίλησε για το όνειρο που είδε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αρκετούς μήνες πριν τελικά γίνουν ζευγάρι.

Πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε μια συνέντευξη στο SDNA, στην οποία αποκάλυψε πως από το 2020 του άρεσε η Ισπανίδα τενίστρια, αλλά όλο αυτόν τον καιρό απλώς είπαν μερικά "γεια", όποτε βρισκόντουσαν σε κοινούς χώρους. 

Τελικά, σε μια περίοδο που συνέπεσε να είναι και οι δυο μόνοι στη ζωή, εκείνος ήταν που την προσέγγισε, στο 1000άρι της Ρώμης: "Της έστειλα συγχαρητήρια μετά τη νίκη της με την Jabeur κι έτσι ξεκίνησε. Θαυμάζαμε ήδη ο ένας τον άλλον, ήταν κάτι αμοιβαίο και ήταν γραφτό να συμβεί. Θα είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον, θα αλληλοϋποστηριζόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε μαζί αυτό το όνειρο, θέλουμε να κερδίσουμε ένα Grand Slam και ελπίζω να το κάνουμε μαζί. Η Paula είδε και ένα όνειρο πριν γνωριστούμε, αλλά θα το αφήσω σε εκείνη να το πει αυτό", είχε πει ο Στέφανος.

Κι έτσι έγινε, με την Badosa να δέχεται τη σχετική ερώτηση στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon και να απαντά: "Είχα τραυματιστεί στην Αυστραλία και είχα παρακολουθήσει τον αγώνα του στον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ, γιατί είχα επιστρέψει στην Ισπανία, και αποφάσισα να το παρακολουθήσω. Δεν ονειρεύομαι ποτέ παίκτες του τένις και παραδόξως εκείνο το βράδυ τον είχα ονειρευτεί. Είχα ονειρευτεί ότι κερδίζαμε και οι δυο το Australian Open. Μετά είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν θα την περιγράψω, το αφήνω εδώ (γέλια)!"

Τόσο ο Στέφανος, όσο και η Paula, κέρδισαν τις πρεμιέρες τους στο Wimbledon, ενώ ταυτοχρόνως μπορούν να διεκδικήσουν και έναν τίτλο μαζί στο All England Club, αφού θα παίξουν παρέα και στο μεικτό διπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots