WTA
Επιστρέφει στο Indian Wells, 15 χρόνια μετά!

 
Venus Williams
Venus Williams
tennisnews team Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 - 16:13

Ένα χρόνο μετά από τη Serena Williams, τέλος στο μποϊκοτάζ του Indian Wells αναμένεται να βάλει και η αδερφή της, Venus Williams, τον ερχόμενο Μάρτιο! Η 35χρονη Αμερικανίδα αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη της Καλιφόρνια και να αγωνιστεί στο δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά των ΗΠΑ, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Από το 2001 είχε να αγωνιστεί στο Indian Wells η Venus Williams, η οποία αποφάσισε να μποϊκοτάρει το δεύτερο σπουδαιότερο αμερικανικό τουρνουά μετά από το US Open, εξαιτίας της άσχημης αντιμετώπισης που είχε από τους θεατές η οικογένειά της, στον τελικό εκείνης της διοργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά για τη "μαύρη σελίδα" στην ιστορία του Indian Wells

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε στο τουρνουά τη Venus Williams, μια από τις καλύτερες τενίστριες στην ιστορία του αθλήματος. Οι φίλαθλοι αγκάλιασαν τη Serena πέρσι και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο για τη Venus, όταν θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί στο Indian Wells Tennis Garden", δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά, Raymond Moore.

Στο BNP Paribas Open, το οποίο είναι τουρνουά της σειράς Premier Mandatory και θα γίνει από τις 7 μέχρι τις 20 Μαρτίου, έχουν δηλώσει ακόμα συμμετοχή οι Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Angelique Kerber και Lucie Safarova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots