Australian Open: Wild card για τον Thiem

 
Australian Open: Wild card για τον Thiem
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 11:03

O Dominic Thiem πήρε μια wild card για να παίξει απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Australian Open σε κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες.

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι wild cards για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και αναμφίβολα ξεχωρίζει αυτή του Dominic Thiem, που βρίσκεται στο Νο.102 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά βεβαίως στο παρελθόν έχει κατακτήσει το US Open και έχει φτάσει μέχρι το Νο.3 του κόσμου.

Wild card πήραν ακόμα οι Αυστραλοί Alexei Popyrin, Jason Kubler και Rinky Hijikata, ενώ τη wild card που δικαιούται η USTA την πήρε ο Αμερικανός Christopher Eubanks και τη wild card της FFT την πήρε ο Γάλλος Luca Van Assche, που αυτό το μήνα κέρδισε τον πρώτο του Challenger τίτλο στο Maia της Πορτογαλίας.

Στις γυναίκες, ξεχωρίζουν οι wild cards στις Αμερικανίδες Taylor Townsend και Venus Williams, με την τελευταία να είναι πια λίγους μήνες πριν κλείσει τα 43 της και να αγωνίζεται για 99η φορά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Wild cards δόθηκαν ακόμα στις Αυστραλές Olivia Gadecki, Talia Gibson και Storm Hunter, καθώς και στη Γαλλίδα Diane Parry.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots