ATP
Εκτός κυρίως ταμπλό, στο τελευταίο του Roland Garros o Thiem

 
Εκτός κυρίως ταμπλό, στο τελευταίο του Roland Garros o Thiem
tn team Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 - 15:21

O Dominic Thiem ηττήθηκε από τον Otto Virtanen στον 2ο γύρο των προκριματικών του Roland Garros και ολοκλήρωσε έτσι την τελευταία του παρουσία στο παρισινό Grand Slam.

Δεν θα βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros o Dominic Thiem, στην τελευταία του παρουσία στο τουρνουά, όπου διέπρεψε για μια πενταετία και κάποτε έμοιαζε θέμα χρόνου να κέρδιζε τον τίτλο.

Ο 30χρονος Αυστριακός ηττήθηκε σήμερα από τον Otto Virtanen με 6-2, 7-5 για τον 2ο γύρο των προκριματικών κι έτσι δεν θα είναι ούτε στο κυρίως ταμπλό, ούτε καν στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Η γαλλική ομοσπονδία είχε δεχθεί κριτική από αρκετούς φίλους του τένις και δημοσιογράφους που δεν έδωσε μια wild card στον Thiem για το τελευταίο του Roland Garros, όπου ήταν φιναλίστ το 2018 και το 2019 και ημιφιναλίστ το 2016 και το 2017.

Ο ίδιος, ωστόσο, είπε πως δεν θα την άξιζε αν την έπαιρνε, μια και είχε αρκετό καιρό για να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο μετά από τον τραυματισμό του και δεν τα κατάφερε. Και η αλήθεια είναι πως ούτε αυτή την εβδομάδα έπεισε με το επίπεδό του ο Αυστριακός, ο οποίος πάντως είχε το αντίο που του άξιζε από τον κόσμο στο Παρίσι, αφού οι αγώνες του έγιναν στο κατάμεστο Suzanne Lenglen με 10 χιλιάδες θεατές περίπου και οι δυο - εικόνες πολύ ασυνήθιστες για εβδομάδα προκριματικών.

O Virtanen θα διεκδικήσει αύριο την πρώτη του πρόκριση στο Roland Garros, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Adrian Andreev και Giulio Zeppieri.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots