WTA
Στο Νο. 50 η Σάκκαρη

 
Στο Νο. 50 η Σάκκαρη
Στο Νο. 50 η Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 - 8:23

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση μετά από το Miami Open, αλλά παρέμεινε στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης. 5 θέσεις κέρδισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Σάκκαρη δεν τα πήγε όπως θα ήθελε στα τουρνουά του "Sunshine Double", σε Indian Wells και Μαϊάμι, πετυχαίνοντας μια νίκη σε τρεις αναμετρήσεις. Η 23χρονη Ελληνίδα έχασε μια θέση αλλά παρέμεινε στην κορυφαία 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και συγκεκριμένα βρίσκεται στο Νο. 50.

Αυτή την εβδομάδα, η Μαρία θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν της στο Charleston των Ηνωμένων Πολιτειών. Στον 1ο γύρο του Volvo Car Open, θα αντιμετωπίσει την Alize Cornet, από την οποία δεν έχει ηττηθεί σε καμιά από τις 2 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, κέρδισε 5 θέσεις αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνοντας στο Νο. 169. Στο Νο. 490 βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία έχασε 29 θέσεις, ενώ στο Νο. 502 είναι η Ελένη Κορδολαίμη. Η Λένα Δανιηλίδου συμπληρώνει την παρουσία των Ελληνίδων στην κατάταξη της WTA, καθώς βρίσκεται στο Νο. 856 με 3 βαθμούς.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots