WTA
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη

 
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 14:17

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη αυτή την εβδομάδα. Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάταξη της WTA.

Η Σάκκαρη κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο. 43 του κόσμου, εξαιτίας της πτώσης της Saisai Zheng από το Νο. 43 στο Νο. 49. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα, για να αγωνιστεί στo Istanbul Cup της Κωνσταντινούπολης. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει κάποια παίκτρια που θα περάσει από τα προκριματικά.

Καμιά αλλαγή δεν υπήρξε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν μόνο αγώνες για το Fed Cup. Στην κορυφή του κόσμου παραμένει η Naomi Osaka, ενώ πίσω της βρίσκονται οι Simona Halep και Petra Kvitova.

Στην 4η θέση είναι η Karolina Pliskova και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Angelique Kerber. Η Elina Svitolina βρίσκεται στο Νο. 6, η Kiki Bertens στο Νο. 7, η Sloane Stephens στο Νο. 8 και το Top 10 συμπληρώνουν οι Ashleigh Barty (Νο. 9) και Aryna Sabalenka (No. 10).

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Μετά τη Σάκκαρη, στο Νο. 2 της Ελλάδας, βρίσκεται πάντα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και είναι στο Νο. 197 του κόσμου.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ υποχώρησε στο Νο. 487, 7 θέσεις χαμηλότερα, αλλά θα κερδίσει ξανά έδαφος σύντομα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στη χρονιά. Τέλος, η Ελένη Κορδολαίμη βρίσκεται στο Νο. 504 του κόσμου και η Λένα Δανιηλίδου στο Νο. 869.

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots