WTA
Σταθερή η Σάκκαρη στο Νο. 33

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 14:04

Σταθερή παρέμεινε αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. 5 θέσεις κέρδισε η Caroline Garcia. 

Χωρίς σημαντικές αλλαγές ανανεώθηκε σήμερα η παγκόσμια κατάταξη της WTA. Τίποτα δεν άλλαξε στην κορυφαία 10άδα, με τη Naomi Osaka να παραμείνει στην κορυφή και την Ashleigh Barty να είναι αρκετά κοντά της.

Στο Νο. 3 είναι η Karolina Pliskova, στο Νο. 4 η Kiki Bertens και στο Νο. 5 η Petra Kvitova. Στην 6η θέση βρίσκεται η Angelique Kerber, την οποία ακολουθούν οι Elina Svitolina (7), Simona Halep (8), Sloane Stephens (9) και Aryna Sabalenka (10).

Η μοναδική αλλαγή εντός του Top 30, ήταν η άνοδος της Caroline Garcia στο Νο. 23. Η 25χρονη Γαλλίδα κέρδισε το τουρνουά του Νότιγχαμ και άφησε πίσω της 5 θέσεις.

Στο Νο. 33 παρέμεινε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ 12 θέσεις κέρδισε η Alison Riske, πρωταθλήτρια στο 's-Hertogenbosch, που επέστρεψε στο Top 50 και συγκεκριμένα ανέβηκε στο Νο. 49.

Η παγκόσμια κατάταξη

Πτώση 8 θέσεων σημείωσε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία υποχώρησε στο Νο. 193 του κόσμου. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε 7 θέσεις και είναι στο Νο. 456, ενώ στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, που έχασε μια θέση και είναι στο Νο. 514. 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots