WTA
Σάκκαρη: Αποσύρθηκε και από το Πεκίνο, το παλεύει για Ασία

 
Σάκκαρη: Αποσύρθηκε και από το Πεκίνο, το παλεύει για Ασία
© USTA
tn team Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:44

Ο τραυματισμός της Μαρίας Σάκκαρη στον ώμο επιμένει και η Ελληνίδα τενίστρια απέσυρε τη συμμετοχή της και από το 1000άρι του Πεκίνου, χωρίς να έχει εγκαταλείψει ακόμα την ιδέα να επιστρέψει στα γήπεδα για το τελευταίο μέρος της σεζόν.

Η Σάκκαρη αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το China Open του Πεκίνου σήμερα, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της στον ώμο, που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Θυμίζουμε πως ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο Σινσινάτι τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και που εγκατέλειψε στον πρώτο της αγώνα στο US Open, όπου προσπάθησε να παίξει αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμη. Στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή της από ένα πολύ αγαπημένο της τουρνουά, αυτό στη Γουαδαλαχάρα, και βεβαίως από το 1000άρι του Πεκίνου. Δεν έχει δώσει ακόμα ολοκληρωμένο αγώνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμα πάντως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει εγκαταλείψει τη σεζόν και θα κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει στην Ασία, με μεγάλο στόχο πλέον το 1000άρι της Γουχάν (7-13 Οκτωβρίου).

Ακολουθούν τα 500άρια σε Νίνγκμπο (14-20 Οκτωβρίου) και Τόκιο (21-27 Οκτωβρίου), ενώ έχει την επιλογή να παίξει και σε κάποιο 250άρι, πριν ολοκληρώσει τη σεζόν της.

Το WTA Finals, ιδιαίτερα και μετά την απόσυρσή της από το Πεκίνο, φαίνεται πως δεν είναι πλέον στόχος για τη Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.26 του Race και έχει μείνει παραπάνω από 1.500 βαθμούς μακριά από το Top 8, χρειάζεται όμως βαθμούς για να μην μείνει εκτός 20άδας όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots