WTA
Osaka: "Πέρσι κέρδισα το US Open φέτος θα προσπαθήσω απλά να παίξω"

 
Osaka: "Πέρσι κέρδισα το US Open φέτος θα προσπαθήσω απλά να παίξω"
Osaka: "Πέρσι κέρδισα το US Open φέτος θα προσπαθήσω απλά να παίξω"
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 7:41

Η Naomi Osaka δεν έκρυψε την ανησυχία της, μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο στην χθεσινή της αναμέτρηση με τη Sofia Kenin στο Σινσινάτι. 

"H ανοχή μου στον πόνο είναι πραγματικά μεγάλη. Γι' αυτό συνήθως παίζω κάποιες στιγμές που δεν πρέπει να το κάνω. Έτσι δε γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με το πόδι μου τώρα. Ζήτησα από τον γιατρό να μου πει αν ήταν ασφαλές να παίξω, γιατί μισώ να εγκαταλείπω αγώνες", δήλωσε η Osaka, μετά την εγκατάλειψή της στον αγώνα της με την Kenin, για τα ημιτελικά του Western & Southern Open.

Η πρωταθλήτρια του US Open και του Australian Open, έκανε ένα εντυπωσιακό 2ο σετ στην αναμέτρησή της με την Αμερικανίδα, αλλά έχασε τα πρώτα 2 games του 3ου σετ (4-6, 6-1, 0-2), πριν εγκαταλείψει τον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού της στο γόνατο.

"Είναι χάλια. Κυρίως επειδή είμαστε τόσο κοντά στο US Open και τώρα ανησυχώ λίγο. Έπαιζε καλά. Έπρεπε να σκεφτώ καλά τι έπρεπε να κάνω στον αγώνα, οπότε δεν είμαι θυμωμένη με το αποτέλεσμα. Ο τραυματισμός είναι πολύ κακά νέα, αλλά η ήττα όχι τόσο", πρόσθεσε η κορυφαία παίκτρια της παγκόσμιας κατάταξης.

Τα πράγματα είναι ανησυχητικά και η Osaka δεν το έκρυψε, ωστόσο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά θα είναι στη Νέα Υόρκη, ακόμα και αν οι γιατροί τη συμβουλέψουν να κάνει το αντίθετο.

"Πέρσι κέρδισα το US Open, φέτος θα προσπαθήσω απλά να παίξω στο US Open. Δεν σκέφτομαι καν να κερδίσω το τουρνουά. Απλά θέλω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί. Ακόμα και αν αυτός ο τραυματισμός δημιουργεί πιθανότητα 1% να μην παίξω, με αφορά. Πιθανότατα θα παίξω, ακόμα και αν ο γιατρός με συμβουλέψει να μην το κάνω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots