US Open: Wild card σε Thiem, Wawrinka και Osaka

 
US Open: Wild card σε Thiem, Wawrinka και Osaka
tn team Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 11:50

O Dominic Thiem θα παίξει το τελευταίο Grand Slam της καριέρας του στη Νέα Υόρκη σε λίγες ημέρες και πήρε wild card από τους διοργανωτές. Wild card πήραν και οι Stan Wawrinka, Naomi Osaka και Bianca Andreescu.

Ο Thiem ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο πως διανύει την τελευταία χρονιά της καριέρας του και συγκεκριμένα θα την ολοκληρώσει στο 500άρι της πατρίδας του, στη Βιέννη.

Συνεπώς το US Open του 2024 θα είναι το τελευταίο Grand Slam της καριέρας του, με τους διοργανωτές του να προσφέρουν wild card, κάτι που δε συνέβη στο Roland Garros, όπου υποχρεώθηκε να παίξει προκριματικά και δεν είχε καταφέρει να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Wild card πήρε και η κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων, Naomi Osaka, ο πρωταθλητής σε 3 Grand Slam, Stan Wawrinka, αλλά και η Bianca Andreescu, πρωταθλήτρια στο US Open το 2019.

Με wild card θα παίξει στο US Open και η Amanda Anisimova, χάρη στην παρουσία της στον τελικό του National Bank Open στο Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και οι επίσης Αμερικανοί McCartney Kessler, Alex Noel, Iva Jovic, Christopher Eubanks, Learner Tien, Zachary Svajda και Matthew Forbes.

Τις wild card της Γαλλίας εξασφάλισαν ο Alexander Muller και η Chloe Paquet, ενώ της Αυστραλίας ο Tristan Schoolkate και η Taylah Preston.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots