Αποσύρθηκε από το US Open o Nadal (pic)

 
Αποσύρθηκε από το US Open o Nadal (pic)
tn team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 - 2:27

Ο Rafael Nadal με ανάρτηση που έκανε στα social media ενημέρωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να λάβει συμμετοχή στο US Open, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή του στο επερχόμενο Laver Cup.

Αναλυτικά το μήνυμα του Rafael Nadal:

"Γεια σας, γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να μην συμμετάσχω στο φετινό US Open, ένα μέρος όπου έχω καταπληκτικές αναμνήσεις. Θα μου λείψουν όλες οι ηλεκτρισμένες και ιδιαίτερες νυχτερινές βραδιές στη Νέα Υόρκη, στο Arthur Ashe, αλλά νομίζω πως δε θα μπορώ να αποδώσω το 100% μου αυτή τη φορά. Ευχαριστώ όλους του Αμερικάνους θαυμαστές μου, θα μου λείψετε όλοι, θα σας βρεθούμε κάποια στιγμή ξανά. Καλή τύχη σε όλους για το πάντα καταπληκτικό US Open. Η επόμενη διοργάνωση που θα συμμετάσχω είναι το Laver Cup στο Βερολίνο."

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ισπανός πρωταθλητής δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Open. Το 2022 έδωσε για τελευταία φορά το παρόν, φτάνοντας στα ημιτελικά. Αυτή ήταν η μοναδική του συμμετοχή τα τελευταία 5 χρόνια.

Το Laver Cup οπού είναι ο στόχος για την επιστροφή του μετά την Ολυμπιάδα του Παρισιού, θα διεξαχθεί 20 με 22 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots