Nadalcaraz: Εκτός ημιτελικών η ισπανική ομάδα

 
Nadalcaraz: Εκτός ημιτελικών η ισπανική ομάδα
© ITF Tennis
tn team Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 21:50

Οι Rafael Nadal και Carlos Alcaraz ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς ηττήθηκαν από τους Αμερικανούς Austin Krajicek και Rajeev Ram.

Το αμερικανικό δίδυμο σταμάτησε την ισπανική "dream team" που δημιούργησαν οι Rafa και Carlos, κερδίζοντάς τους με 6-2, 6-4.

Ήταν πολύ καλοί και πολύ συντονισμένοι σε όλο το ματς οι Αμερικανοί, που κυριάρχησαν στο 1ο σετ, ενώ έκαναν το μοναδικό break και στο 2ο, στο οποίο οι "Nadalcaraz" ήταν πιο κοντά, δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο game, στο οποίο είχαν και τα μόνα break point τους στο 5-4, 15-40.

Οι Krajicek και Ram, που βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τους Τσέχους Tomas Machac και Adam Pavlasek, που απέκλεισαν τους Γερμανούς Kevin Krawietz και Tim Puetz, Νο.2 στο ταμπλό.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε γενικά η παρουσία του Nadal στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου είχε παίξει και στα μονά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Novak Djokovic στον 2ο γύρο. Άγνωστο είναι το μέλλον του 38χρονου Ισπανού, που δεν έχει μιλήσει ακόμα για τα μελλοντικά του πλάνα και αν σκοπεύει να συνεχίζει να αγωνίζεται και μετά τη χωμάτινη σεζόν.

Όσο για τον Alcaraz, που κάνει το ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς, συνεχίζει να διεκδικεί μετάλλιο στο μονό, όπου αύριο θα παίξει εναντίον του Tommy Paul για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots