Nadal και Alcaraz μπήκαν προημιτελικά με νέα μεγάλη νίκη! (vid)

 
Nadal και Alcaraz μπήκαν προημιτελικά με νέα μεγάλη νίκη! (vid)
© ITF Tennis
tn team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 21:04

Η τιμ "Nadalcaraz" χτύπησε ξανά! Οι Rafael Nadal και Carlos Alcaraz απέκλεισαν και το ολλανδικό δίδυμο των Tallon Griekspoor και Wesley Koolhof και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού στο Παρίσι.

Οι Nadal και Alcaraz επικράτησαν συγκεκριμένα των Griekspoor και Koolhof με 6-4, 6-7 (2), 10-2, για να κάνουν το 2 στα 2, αποκλείοντας μια ακόμα πολύ καλή ομάδα στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο είχαν αποκλείσει τους Αργεντινούς Maximo Gonzalez και Andres Molteni, Νο.6 στο ταμπλό, ενώ τώρα κέρδισαν μια ακόμα ομάδα που είχε βλέψεις για μετάλλιο.

Η ισπανική "dream team" έκανε το μόνο break της αναμέτρησης στο 7ο game του 1ου σετ, για να προηγηθεί με 4-3 και να το κλείσει στο 10ο game με 6-4.

Οι Ολλανδοί έμειναν ψύχραιμοι και κράτησαν όλα τα service games τους στο 2ο σετ, στο οποίο υπήρξαν χαμένες ευκαιρίες για break και από τις δυο μεριές. Τελικά οι Griekspoor και Koolhof ήταν εκείνοι που το κατέκτησαν, παίζοντας καλύτερα στο tie-break, όπου επικράτησαν με 7-2.

Ο τελευταίος λόγος ωστόσο άνηκε εξ ολοκλήρου στους Nadal και Alcaraz, που κυριάρχησαν στο tie-break 10 πόντων που ακολούθησε, συντρίβοντας με 10-2 τους Ολλανδούς.

Στα προημιτελικά, Alcaraz και Nadal θα αντιμετωπίσουν μια ακόμα ομάδα που πάει για χρυσό, τους πολύπειρους Αμερικανούς Austin Krajicek και Rajeev Ram, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots